Sunday, December 20, 2009

Nadira & Haikal Wedding (Shah Alam)

Nadira dan Haikal….Wedding ni pn dah lama aku shoot…mengikut shifu aku Lana Julana ke Shah Alam time tu…nasib baik time ni bwk Cik Garminah (GPS)...kalau x confirm kami sesat...time ni aku still xbyk berfikir sendiri…sumenya bertindak mengikut arahan…die kata tu…tu la aku buat…xde identiti or idea tersendiri…cuma kekadang tu ade la skit-skit idea sendiri terkeluar…anyway it was fun…sebab dapat tgk cara die bekerja…dengan harapan boleh ar tiru ke ape…hehehe…byk die ajar aku pasal photography…bukan setakat ambil gambar…tetapi dari etika kerja, PR ngn model or pengantin hingga la ke design album….die mmg byk mempengaruhi aku…bile tgk balik gambar-gambar ni byk jugak mistake aku buat…terutama mengenai shutter n apperture…time ni xberapa fasih sgt…skrg pn gitu-gitu je…tp ade peningkatannya, betul x?? hahaha…overall wedding ni best…terutama lauk-lauk die…punye la sedap…bab makan laju je aku…hahaha…pengantin pn sporting…ikut je ape kami ckp…kami ckp baring…die pn baring…kami ckp lompat die pun lompat…hehehe…suka buli pengantin…xde la Raja Sehari sgt kn….hahaha





2 comments:

CaLiNa™ said...

hey..nice...then..if i kawen,i ambik u lah ek..;p

Halmus Rihzan said...

hehehe..thanks...no problem...contact je i...